Update corona maatregelen 13/11/2020 17-11-2020

Beste leden,

Vanaf maandag, 16 november 2020, stelt stad Leuven alle stedelijke sportinfrastructuur opnieuw open voor onderstaande activiteiten:

  • Verenigingen die sportactiviteiten organiseren voor leden tot en met 12 jaar.
  • Scholen die sportactiviteiten organiseren voor leerlingen van het basisonderwijs.
  • Professionele sporten en competities, na goedkeuring door de bevoegde minister. Er wordt geen publiek toegelaten en kleedkamers blijven dicht, tenzij er voldoende testing gebeurt en er geen positieve testing is vastgesteld.
  • Indoor topsportactiviteiten tot en met 12 jaar zijn toegelaten na voorleggen goedkeuring van de federatie en mits toestemming van de stad.
  • Indoor topsportactiviteiten voor iedereen boven 12 jaar zijn toegelaten wanneer hier competitie aan verbonden is en na het voorleggen van de goedkeuring van de federatie en mits toestemming van de stad. Er wordt geen publiek toegelaten en kleedkamers blijven dicht.

Dat is dus niet op Poseidon van toepassing.

SportOase blijft minimaal dicht tot en met 13 december. Dat is één week voor de jaarlijkse sluiting 21 december tot 3 Januari 2021. Het ligt voor de hand in de tussentijd geen trainingen te organiseren. Als alles goed gaat kunnen we begin 2021 de trainingen hervatten. We houden jullie op de hoogte van mogelijkheden en invulling.