1 mei op 21 augustus 29-06-2021

Beste Poseidon vrienden


Nu Corona op zijn retour is en Delta hopelijk op een afstandje blijft kunnen we een beetje de schade inhalen.


Het Zeelandweekend van Poseidon is dit jaar van 20 tot 22 augustus in kamphuis Schelphoek, Serooskerke, Schouwen-Duiveland. https://www.natuurkampen.nl/accommodaties/schelphoek-2/


Deze locatie biedt een uitstekende gelegenheid om een 1 mei bijeenkomst in te halen. We werken eraan dat we op zaterdag 21 augustus niet alleen met de deelnemers van het weekend maar met alle Poseidon leden samenkomen voor een bijeenkomst met de gebruikelijke ingrediënten (er zijn vast wat nieuwe leden die zich nog voor moeten stellen). De vorm zal wat anders zijn, wel een duik vooraf maar een samenkomst iets later op de middag en een mosselmaaltijd in plaats van de bbq.

Zet dus 21 augustus vast in je agenda!

Praktisch gezien zijn er nog veel zaken nu niet zeker. Vandaar dat we een aantal scenario’s uitwerken die de bijeenkomst binnen de grenzen van het -op dat moment- mogelijke kunnen laten doorgaan. Denk hierbij aan max. aantal overnachtingen en max. aantal bezoekers zonder overnachting etc. Het is de bedoeling dat de maaltijd (naast mosselen ook een alternatief) centraal wordt voor(-bereid). Poseidon komt voor een deel tussen voor de kosten van eten en drinken.

Details volgen zo snel mogelijk, we houden jullie op de hoogte.