Zeelandweekend & mosselfestijn 02-08-2021

Om iedereen, die nog zou twijfelen om zich in te schrijven voor het Zeelandweekend of het Mosselfestijn, hebben we de inschrijvingsdeadline uitgebreid naar 15-augustus.Z E E L A N D W E E K E N D     2 0 2 1


Door de toegestane versoepelingen in Covid-19 tijden kan Poseidon dit jaar eindelijk een weekendje naar de Oosterschelde en het Grevelingenmeer organiseren. Dit gaat door op 20 tot 22 augustus. We logeren deze keer op een locatie die we jaren geleden al eens hebben bezocht.

De groepsaccommodatie Veldstudiecentrum De Schelphoek is gelegen in Serooskerke op Schouwen en volledig omgeven door natuurgebied. Deze locatie biedt plaats aan voldoende personen zodat de nodige distancing kan aangehouden worden. Tenten zijn spijtig genoeg in dit natuurgebied niet toegestaan.

Je kan je inschrijven voor het weekend ENKEL door een email te sturen naar Annick(at)poseidon(dot)be met daarin je naam + aantal deelnemers + keuze voor het eten op zaterdagavond. Pas op: je inschrijving is pas geldig na ontvangst van je betaling (zie hieronder).

Deelnameprijs voor volwassenen en kinderen is 90 euro. Gelieve dit bedrag te betalen vóór 8 Augustus 15 Augustus op rekeningnummer BE43 6511 4690 6001 t.n.v. Poseidon vzw, Leuven met vermelding van "Zeeland 2021" + je naam + aantal deelnemers.
In dit bedrag zijn inbegrepen:

 • Twee overnachtingen;
 • Ontbijt en lunchpakket zaterdag en zondag;
 • Snacks na de avondduik van vrijdagavond
 • Inschrijving en betaling voor het mosselfestijn op zaterdagavond (details zie "1 mei" hierna);

In verband met de overnachtingen: We respecteren ieders mening ivm inentingen etc en kunnen en willen om die reden er ook niet expliciet naar vragen. Anderzijds willen we ook de risico's voor alle deelnemers aan het weekend zo gering mogelijk houden en daarom wat regie voeren bij de indeling van de kamers (denk aan zo groot mogelijk spreiding, gekende bubbels en het vermijden van het in een kleine slaapkamer samenbrengen van hogere risico's). Dus indien je het niet vervelend vindt die informatie te delen in de mail naar Annick, wordt dat bijzonder geapprecieerd!

Zelf mee te brengen zijn:

 • Pantoffels (binnen is het niet toegestaan met schoenen rond te lopen);
 • Slaapzak, dekbed of deken met lakens;
 • Een onderlaken (ook bij gebruik van een slaapzak);
 • Kussensloop;
 • Keukenhanddoek;

Inschrijven voor de duiken gebeurt nog steeds online via de duikplanner! (www.poseidon.be/duikplanner.asp). Het duiken zal gebeuren in overeenstemming met de dan geldende NELOS, NOB en andere regelgeving.
Voor meer vragen over niet duik gerelateerde onderwerpen, contacteer Annick THERRY.

Locatie: Serooskerkseweg 18, 4327 SE Serooskerke Schouwen, Nederland" 1     M E I "     M O S S E L F E S T I J N     2 0 2 1


De opening van het duikseizoen, wat bij Poseidon op 1 mei gevierd wordt, kon dit jaar niet op die dag doorgaan door lockdown beperkingen. We laten echter deze activiteit niet zomaar voorbijgaan. Er is daarom beslist om 1 mei te vieren op zaterdag 21 augustus.

In de plaats van onze traditionele barbecue, organiseren we een mosselfestijn in de groepsaccommodatie Veldstudiecentrum De Schelphoek in Serooskerke, waar ook het Zeelandweekend doorgaat.

Wat wordt er voorzien:

 • Mosselen met frietjes
 • Drank (wijn, bier, frisdrank, waters)
Voor diegene die geen liefhebber zijn van mosselen, bieden we ook 2 spaghetti alternatieven: Bolognese of veggie.

Je kan je inschrijven voor het mosselfestijn ENKEL door een email te sturen naar Annick(at)poseidon(dot)be met daarin je naam + aantal deelnemers + keuze voor het eten. Pas op: je inschrijving is pas geldig na ontvangst van je betaling (zie hieronder).

Deelnameprijs voor volwassenen is 10 euro en voor kinderen tot 12 jaar, 6 euro. Gelieve dit bedrag te betalen vóór 8 Augustus 15 Augustus op rekeningnummer BE43 6511 4690 6001 t.n.v. Poseidon vzw, Leuven met vermelding van "mosselen 2021" + je naam + aantal deelnemers.

Voor diegene die op zaterdagavond een overnachting wenst te boeken kan dit, mits er nog plaats is (deelnemers aan het Zeelandweekend hebben voorrang voor de overnachtingen). De kostprijs van de overnachting (met ontbijt en lunchpakket) bedraagt 42 euro. Dit bedrag moet pas betaald worden na bevestiging van je inschrijving door Annick, ifv het aantal beschikbare slaapplaatsen.