Opleidingen

Poseidon is een erkende duikschool van de Belgische onderwatersportliga NELOS. U wordt er in een ontspannen atmosfeer omringd door ervaren lesgevers, die u met veel geduld initiëren in deze boeiende sport.

Duiken kan vanaf 14 jaar en vereist geen speciale fysieke eigenschappen. De voorwaarde tot toetreding is een medisch onderzoek bij voorkeur door een arts die vertrouwd is met de duiksport.

Vermits wij over een uitgebreid kader van instructeurs en lesgevers beschikken, kan op elk ogenblik met de duiklessen gestart worden. Alle lessen worden tweemaal per week voor kleine groepjes van 1 à 5 personen gegeven.

Om veilig te leren duiken in optimale omstandigheden, is een duikopleiding bij duikschool Poseidon, net zoals bij andere Nelos clubs, zeer gestructureerd. Iemand die de opleiding volgt wordt zeer goed en veilig begeleid en zal bij elke nieuwe stap in het leerproces goed voorbereid zijn. De opleiding is erg individueel gericht, zodat iedereen zich op zijn/haar eigen tempo kan vervolmaken vooraleer zich in het openwater, een voor de mens toch niet natuurlijk milieu, te begeven. Dankzij deze aanpak is de duiksport dan ook voor de meeste mensen toegankelijk.

Courante opleidingen

Voortgezette opleidingen

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft over andere duikopleiding die u kan volgen. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.